RCC CLASSIC BY HEDIN AUTOMOTIVE

 
 

De volgende RCC Classic oldtimer rondrit van 6 juni 2021 gaat niet door.

Jammer genoeg blijft het coronavirus ons allemaal in de greep houden. Daarom moeten we helaas besluiten dat het onmogelijk is om deze activiteit op een veilige manier te organiseren.

Hou deze pagina in het oog. Van zodra we een nieuwe editie hebben gepland, kan je hier meer info terugvinden. Als lid krijg je sowieso de planning via e-mail van zodra deze gekend is. In afwachting kan je hieronder alvast wat algemene informatie over dit evenement terugvinden.

Ook bij de organisatie van onze publiek toegankelijke oldtimer rondrit blijven we trouw aan de formule die we voor onze andere rondritten hanteren: een tot in de puntjes verzorgde route boordevol verrassingen, pittoreske views en aantrekkelijke wegen, op maat van oldtimer fanaten. We zorgen voor een uitgebreid ontbijt en een heerlijke maaltijd onderweg. We voorzien enkele stopplaatsen zodat je in een gezellig kader met de andere deelnemers kan bijpraten over de wagens en het parcours. Bovendien bezorgen we jou een mooie herinnering met een fraaie rally plate en foto aan de show ’n shine. Een gedetailleerde roadbook zorgt er voor dat je het parcours vlekkeloos aflegt.