CLUBLOKAAL.

Geen vereniging zonder clublokaal. De keuze daarvoor lag voor onze vereniging voor de hand. De bakermat van Retro Car Club  ligt in de Haalterse deelgemeente Denderhoutem. Ons lokaal moest dus liefst ook in deze deelgemeente liggen.

Na wat zoeken en uitproberen viel de keuze al vrij snel op het café van Zaal Hand In Hand, gelegen te Advokaat De Baeckerstraat 55 Denderhoutem.

Zaal Hand in Hand is de parochiale zaal van het dorp. Deze multifunctionele zaal bevat naast een grote zaal met podium, een kleine zaal, een grote keuken en een café. Het café werd midden jaren ’80 gesloten en doet sinds dan dienst al extra zaaltje.

Het is in dit café dat onze maandelijkse babbelavonden georganiseerd worden. Doordat we ons “RCC Café” zelf kunnen uitbaten, brengt dit ook nog wat extra geld in kas voor andere activiteiten. Door de flexibiliteit van Zaal Hand In Hand is het ook gemakkelijk om grotere activiteiten zoals start rondrit, ledenfeest enz. hier te organiseren. Dit is ook enkel mogelijk dankzij de goede samenwerking met de VZW Parochiale Werken Denderhoutem. Deze VZW is eigenaar van de zaal.