CLUBLOKAAL.

Geen vereniging zonder clublokaal. En aldus ging het bestuur op zoek naar een geschikte stek.

De locatie lag hier voor de hand. De bakermat van Retro Car Club ligt in de Haalterse deelgemeente Denderhoutem. Het lokaal moest dus hier liggen. Na enkele omzwervingen langs lokale cafés huurde de vereniging telkens de lokale parochiezaal Hand In Hand voor zijn babbelavonden en andere evenementen.

Al snel werd echter duidelijk dat er ook wel wat opslagruimte nodig was. Over de jaren heen verzamelde de club behoorlijk wat spullen om zijn eigen evenementen te organiseren. Als vzw bleek het echter niet eenvoudig om een geschikte én betaalbare locatie te vinden met voldoende ruimte en voorzieningen om ook leden te ontvangen. Na een heuse zoektocht, zijn we daar in 2020 dan uiteindelijk toch in geslaagd. In de ‘Barsjok’ kunnen niet alleen babbelavonden en andere events plaatsvinden, maar met 400 m² is er eveneens voldoende ruimte voor opslag en zelfs stalling van een aantal wagens! Mission accomplished.

 

De ‘Barsjok’ is voor onze vereniging meer dan een clublokaal. Het is dé thuis van de club met ál zijn leden. In onze eigen gezellig ingerichte stek organiseren we het jaar rond verschillende activiteiten. Babbelavonden, workshops, start-/stoplocatie rondritten, ledenfeesten enzovoort zijn hier perfect mogelijk.

Een niet onbelangrijke troef is dat het lokaal vlot bereikbaar is. De Atomveldstraat bevindt zich langs de expresweg N45 die Aalst via Ninove met Geraardsbergen verbindt. Bovendien beschikken we over een zeer ruime parking – bij gelegenheid terras – die zeker van pas komt bij de organisatie van auto gerelateerde events.

Adres van het RCC clublokaal ‘Barsjok’ (klik voor Google Maps locatie): Atomveldstraat 4 – 9450 Denderhoutem