LID WORDEN?

Bij Retro Car Club staan leden op de eerste plaats. Wat destijds begon als een clubje onder vrienden is intussen uitgegroeid tot een toffe en dynamische club waar iedereen met een oldtimer (+30 jaar) welkom is. Samen genieten van wagens in toffe sfeer is onze drijfveer.

Heb je een oldtimer? Aarzel dan niet en schrijf je vandaag nog in! Retro Car Club is aangesloten bij de Belgian Historic Vehicule Association (BEHVA), wat betekent dat leden van onze club meteen ook lid zijn van deze federatie en genieten van alle bijhorende voordelen.

Hoe word je lid?

Lid worden kan heel eenvoudig door onderstaand formulier in te vullen en het lidgeld over te maken op rekeningnummer BE64 1030 8345 7252 met vermelding “Lidmaatschap Retro Car Club – Naam Voornaam”. Het lidgeld bedraagt € 75,00 per persoon per jaar. Na ontvangst van de betaling wordt je zowel aan onze eigen club- als aan de BEHVA-database toegevoegd. Je ontvangt hiervan telkens een bevestiging via e-mail.

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Je krijgt als eerste persoonlijke uitnodigingen voor al onze activiteiten:

  • Onze maandelijkse babbelavond: Gezellig een praatje slaan tussen pot en pint met andere (bestuurs)leden in ons eigen RCC-clublokaal, de ideale plek om elkaar en onze wagens beter te leren kennen.
  • Onze rondritten exclusief voor leden: Een volledige dag genieten van een tot in de puntjes verzorgde route met tussenstops voorzien van eten en drank.
  • Ons jaarlijks weekendje weg exclusief voor leden: Vergelijkbaar met onze ééndaagse rondritten, maar net dat ietsje langer.
  • Onze publiek toegankelijke rondrit, de RCC Classic: Als lid geniet je hier van een korting op de deelnameprijs.
  • Onze jaarlijkse auto-meeting Cars ’n Coffee: Als lid wordt je vanop de eerste lijn betrokken bij dit intussen in de ruime omstreken alom gekend top event.
  • Eventuele extra activiteiten die we terloops plannen.

Je leert sowieso heel wat mensen met éénzelfde passie voor alles wat met exclusieve oldtimers en mooie bolides kennen. Onze Messenger- en Facebookgroep maakt het heel eenvoudig om af te spreken i.v.m. activiteiten binnen of buiten de club.

Je geniet van de voordelen die BEHVA biedt aan hun leden: kortingen op de toegang van grote auto evenementen, kortingen bij bedrijven, een verzekering voor je oldtimer enz…

Wat verwachten we van jou als lid?

Dat je je simpelweg uitleeft in onze club! Met onze clubactiviteiten willen we jou daar immers maximaal de kans toe geven. Wie deelneemt aan deze activiteiten verdient het lidgeld bovendien in een mum van tijd terug. De club legt namelijk steeds bij om de kostprijs te drukken.

Tevens vragen we of je akkoord bent met ons intern clubreglement en privacyverklaring.

Vind je dit alles OK?

Vul dan onderstaand formulier in.

We danken je alvast om voor Retro Car Club te kiezen!

Alle velden met een * zijn verplicht.

Uw persoonlijke gegevens
Uw adres
Uw contactgegevens
Info van je wagen

Max. 1 MB per foto aub
Om u beter te leren kennen
Sponsoring
Graag voegen wij u toe aan onze interne Facebook groep
Indien u actief bent op Messenger voegen wij u graag toe aan onze interne ledenchat
Indien u actief bent op WhatsApp voegen wij u graag toe aan onze interne ledenchat
Reglementen