LID WORDEN?

Als je zelf ook een oldtimer (+ 25 jaar) bezit kan je lid worden van onze club. Eigenlijk hoef je zelfs geen auto te hebben om lid te worden. Het kan immers ook interessant zijn om met meer oldtimerrijders in contact te komen om tips te krijgen voor restauratie of aankoop van een oldtimer.

Hoe word je lid?

Lid worden kan heel eenvoudig door het onderstaande formulier in te vullen. Na betaling ontvang je een e-mail met je lidnummer, en je komt in onze database terecht. Het lidgeld bedraagt € 50,00 / pers. per jaar. Dit geld moet overgeschreven worden op rekeningnummer BE71 9731 4763 7569 met vermelding “lidmaatschap Retro Car Club” en uw naam en voornaam. Alvast hartelijk dank om voor onze club te kiezen!

Wat krijg je hiervoor in de plaats?

Je wordt maandelijks vrijblijvend uitgenodigd op de babbel avonden die doorgaan in ons clublokaal (Café RCC). En je kan genieten van enkele kortingen als we events organiseren. 

Wat verwachten we van jou als lid?

Dat je geen papieren lid bent, d.w.z. dat we je op minstens 1 van onze 3 wegactiviteiten mogen verwelkomen want tenslotte dat is toch het doel van een oldtimer club. Samen komen met andere leden en genieten van je wagen. Mogen we je ook vragen om ook een paar keer naar onze babbel avonden te komen, deze kan je terug vinden op onze kalender hier. Maandelijks zakken onze leden af naar ons clublokaal om met elkaar een praatje te slaan. Het geeft ons (bestuur) ook eens de kans om jullie te ontmoeten.

Vind je dit alles OK? Vul hier dan snel in

Uw persoonlijke gegevens
Uw adres
Uw contactgegevens
Sponsoring
Info van je wagen

Max. 1 MB per foto aub
Om u beter te leren kennen