Cars 'n Coffee

 
 

De volgende Cars ‘N Coffee van Retro Car Club staat, onder voorbehoud van de op dat moment geldende coronamaatregelen, gepland op:

5 september 2021 

Hou deze pagina in het oog. Van zodra de inschrijvingen geopend zijn, kan je hier meer info terugvinden. Als lid krijg je sowieso ook een uitnodiging via e-mail van zodra dit het geval is. In afwachting kan je hieronder alvast wat algemene informatie over en sfeerbeelden van dit evenement terugvinden.

De Cars ’n Coffee van Retro Car Club is ongetwijfeld één van de grootste, gezelligste en dan ook bekendste auto-meetings uit de ruime omstreken. Elk jaar op de eerste zondag van september zijn zowel oldtimers, als supercars en special cars welkom in het centrum van Denderhoutem. Je kan er niet alleen deze uitzonderlijke wagens bewonderen, maar ook genieten van enkele leuke optredens bij een hapje en een drankje, gezellig shoppen in de Shop Zone, of zelfs even langs de Ladies corner of Barbershop passeren voor een make-over. Op onze laatste editie mochten we maar liefst 550 (!) wagens verwelkomen en een paar duizend bezoekers.

De foto’s van onze 1e editie (2013) met 155 wagens kan je hier vinden.
De foto’s van onze 2e editie (2014) met 350 wagens, kan je hier vinden.
De foto’s van onze 3e editie (2015) met 370 wagens, kan je hier vinden.
De foto’s van onze 4e editie (2016) met 333 wagens, kan je hier vinden.
De foto’s van onze 5e editie (2017) met 470 wagens, kan je hier vinden.
De foto’s van onze 6e editie (2018) met 487 wagens, kan je hier vinden.
De foto’s van onze 7e editie (2019) met 550 wagens, kan je hier vinden.

In 2020 heeft dit event door de coronapandemie jammer genoeg niet kunnen plaatsvinden.