CLASSICS TOUR IN SAMENWERKING MET GARAGE VALCKENIER

 
 

In het voorjaar van 2024 gaat de volgende Retro Car Club Classics Tour door. Van zodra deze datum vastligt, kan je deze hier terugvinden.

Hou deze pagina in het oog. Van zodra we een nieuwe editie hebben gepland, kan je hier meer info terugvinden. Als lid krijg je sowieso de planning via e-mail van zodra deze gekend is. In afwachting kan je hieronder alvast wat algemene informatie over dit evenement terugvinden.

We blijven trouw aan onze succesformule: een tot in de puntjes verzorgde route boordevol verrassingen, pittoreske panorama’s en aantrekkelijke wegen op maat van oldtimer liefhebbers. Een uitgebreid ontbijt en een heerlijke maaltijd onderweg. Een heerlijk drankje op enkele charmante tussenstops onderweg zodat je in een gezellig kader met de andere deelnemers kan bijpraten. Ook tijdens het slotevent, met bekendmaking van de winnaar van de prijsvraag, bieden we jou een glas aan. Bovendien bezorgen we jou een mooie herinnering met een fraaie ‘rally sticker’, ‘rally plate’ en foto aan de ‘show ’n shine’. Een gedetailleerd roadbook zorgt er voor dat je het parcours vlekkeloos aflegt.

Sfeerbeelden van de vorige editie (2023) kan je hieronder terugvinden.

Foto’s op de route deel 1 kan je hier terugvinden.

Foto’s op de route deel 2 kan je hier terugvinden.

Foto’s op de route deel 3 kan je hier terugvinden.

Foto’s van de passage op de Grote Markt van Aalst en van de Show ‘N Shine op de eindstop kan je hier terugvinden.

De aftermovie 2022 van het evenement kan je hieronder bekijken.