DIGITALE nieuwjaarsdrink Retro Car Club.

Helaas is een fysieke nieuwjaarsreceptie nog steeds niet mogelijk. Daar laten we het echter niet bij. Op vrijdag 29 januari organiseren we een digitale nieuwjaarsdrink.  Omdat er bij een nieuwjaarstreffen ook een lekker drankje hoort, zal Retro Car Club één dezer dagen ‘een geschenkje’ bij elk lid thuis leveren*. We hopen uiteraard dat je deze traktatie samen met ons nuttigt tijdens dit event.

*Om de levering vlot te laten plaatsvinden, willen we jou bij deze nogmaals vragen om hier je contactgegevens te bevestigen indien je dit intussen nog niet zou gedaan hebben.

Wat kan je verwachten?

Je bent vanaf 19u30 samen met het bestuur welkom in de virtuele RCC-room via computer, tablet of smartphone.

Voorzitter Gino De Vos opent die avond de drink en heet u welkom vanaf 20u. Vervolgens blikt secretaris Olivier De Pril kort vooruit op wat 2021 te bieden heeft voor onze club. Hierbij zal blijken dat het RCC-bestuur niet bij de pakken is blijven zitten. Integendeel: we beloven je te verrassen met een nieuwtje van formaat!

Zorg dus dat je er zeker bij bent en schrijf je in door het formulier hieronder in te vullen. Vlak voor het evenement krijg je een digitale link via e-mail en kan je mee met ons klinken op een beter 2021. 

JA, ik schrijf mij in voor de digitale nieuwjaarreceptie van RCC en wil de link graag ontvangen op volgend e-mailadres: