Real Madrid-verdediger Sergio Ramos ruilt Audi R8 voor… Fiat 600

Sergio Ramos geldt niet bepaald als de meest sympathieke kerel die op de Europese voetbalvelden te vinden is, maar nu is de Spanjaard toch aanzienlijk in onze achting gestegen.

Cristiano Ronaldo en Gareth Bale zullen donderdagochtend rare ogen getrokken hebben, toen hun kapitein Sergio Ramos de parking van het trainingscentrum opdraaide. Daar waar topvoetballers steevast met een gepimpte Lambo of – in het geval van Real Madrid – gesponsorde Audi met RS-badge horen rond te rijden, koos Ramos voor de gelegenheid voor zijn nieuwste speeltje: een Fiat 600 ‘SR4’, verwijzend naar zichzelf – het blijft een voetballer – en zijn rugnummer.

Hoewel de 1,84 meter grote Ramos duidelijk nog op zoek moet naar een comfortabele zitpositie, is de Spanjaard minstens even duidelijk in zijn nopjes over zijn Italiaanse bolide. “Oldtimers sterven nooit”, wist Ramos te vertellen op zijn Instagram-account. Een uitspraak waarmee de binnenkort 32-jarige Ramos – de wagen is overigens een vroeg verjaardagsgeschenk van zijn broer – prompt tal van sympathieke reacties uitlokte, zélfs van autominnende Barça-fans. Nu ja, een paar dan toch.

Bron: AutoBuzz